Menu

DE MANAGER

Van Funky Future Beats naar Dirty Disco en terug via een Hiphop-classic of RnB-glijer; De Manager draait het aan elkaar en zal je niet alleen laten dansen, maar ook kennis laten maken met onbekende diamantjes van tracks of remixen, edits en mashups van de grootste hits. Hij wordt geïnspireerd door Nederlandse acts als Jarreau Vandal, Wantigga en Midas Hutch, maar gooit deze stijlen in zijn eigen blender. Dit laat hij ook horen in eigen producties zoals zijn baile funk edit van Watskeburt, zijn eerste eigen release Love Nobody Else en zijn uitgebreide reeks hiphop- en disco-mixtapes. De Manager is ook onderdeel van Het Hiphop Journaal, waarmee hij zijn liefde voor Nederlandse hiphop laat horen.

Zijn ritmegevoel deed hij ruim 10 jaar lang op als drummer, maar met 350 shows in 5 jaar weet hij zijn weg ook achter de CDJ’s te vinden: zijn vibes klonken al op festivals als We Are Electric, Amsterdam Dance Event, Solar, Paaspop, Freeride Week (Frankrijk) en Sziget Festival (Hongarije). Ook was hij te zien als support-act voor oa De Jeugd Van Tegenwoordig, Zwangere Guy, Abstract en Mina en in zalen als 013, Effenaar en Ziggodome. Daarnaast zorgt hij ook regelmatig voor feest op clubavonden als Disco Snolly en Smerrig, als resident van Studio en RGB of als de man achter eigen agency HENG.

De Manager heeft een groot netwerk dat hij graag inzet; zo zal je hem vaak B2B zien draaien en nodigt hij graag speciale gasten uit om hem te vergezellen in de booth. Hierdoor is iedere set uniek en zal elke show verrassen, al staat er één ding altijd al vast; dansen zal je!