Menu

OVERIGE EVENTS

Naast de echt eigen clubavonden en events, wordt HENG ook regelmatig ingehuurd om andere grote projecten tot een goed einde te brengen. Dit kan gaan van het organiseren van een compleet festival van A tot Z, zoals bij bijvoorbeeld Goud & Nieuw en Waterjump. Er kan echter ook een deel bij HENG worden neergelegd. Met BANGANA INVITES en Beard2Beard neemt HENG een stage op een bestaand evenement over als hostingpartner. Hierbij kan gedacht worden aan programmering, aankleding, communicatie of complete productie. Voor de Carnavalsstichting Tilburg verzorgt HENG de communicatie; zo lopen alle kanalen van Carnaval in Kruikenstad via HENG.

Er zijn een hoop losse partijen, waarbij HENG een rol heeft gespeeld in de totstandkoming. Zo was onze naam verbonden een de programmering van Soepel, de communicatie van Paarse Krokodillentranen, zijn er reviews en recensies van live-shows en albums op verschillende muziekblogs te vinden en lopen er artiesten rond met een biografie, rider of presskit door HENG geschreven.

HENG heeft een groot netwerk en stelt deze graag beschikbaar aan zowel kleine als grote partijen; stuur ons dus vooral een mail als u vragen heeft over uw evenement, op zoek bent naar artiesten of in welke vorm dan ook een samenwerking zoekt!